انقلاب شکوهمند مردم ایران اسلامی، سالها قبل از 22 بهمن 57 شروع شد؛ چند مؤلفه اساسی نیاز بود تا این انقلاب به پیروزی برسد: وحدت کلمه مردم – رهبری هوشمندانه و مصمم امام «ره» و ارزش های ملی – انسانی و اسلامی که مردم و رهبری به آنها اعتقاد داشتند، از عوامل اصلی بود که انقلاب مردم را به ثمر نشاند. در 22 بهمن 57 همه اقشار، طوایف و قومیت ها – جناح ها و گروه های سیاسی با اعتقادات فوق در چتر اتحاد ملی، نظام جمهوری اسلامی را بر پا کردند.
در این پیروزی از زن و مرد، کودک و جوان، میانسال و کهنسال و از شمال و جنوب و شرق و غرب کشور با قومیت های مختلف کرد – لر – بلوچ – عرب – ترک – آذری و فارس و ... و با گرایشات مختلف حول تفکرات و اهداف و شعارهای امام «ره» سهیم بودند و این وحدت کلمه با محوریت منافع ملی تا شروع جنگ تحمیلی و پیروزی بر قدرت های بزرگ و مزدورشان صدام حسین ادامه داشت و با شدت کمتری در دوران سازندگی تلاش شد تا این سرمایه اجتماعی وسیع حفظ گردد ولی به تدریج دچار ضعف در این موضوع شدیم و هرجا و هر زمان که اتحاد ملی و وحدت کلمه را حفظ کردیم موفق شدیم. بطوریکه دهها سال مقابل تحریم ها و فشارهای سیاسی و اقتصادی دشمن ایستادگی و مقاومت شد و اگر نبود عزم ملی برای مقاومت بیشتر و پیروزی و امید به دنیای بهتر در جهت پیاده شدن اصول قانون اساسی، معلوم نبود این اتحاد ملی حفظ شود و پیروزی ها محقق گردد و هر زمان دشمن احساس کرد این اتحاد و برادری در اصول و اهداف اصلی نظام و کشور دچار خدشه شده، طمع کرده و با جرأت بیشتر دست به توطئه پنهان و آشکار زده است.
و امروز که وارد دهه چهارم انقلاب می شویم و باید بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری دهه توسعه و عدالت انرا بنامیم بیشتر از گذشته نیاز به این دو کلمه اتحاد ملی داریم. وقایع گذرا مانند انتخابات و گردش سیاسی و قدرتی در کشور نباید ما را به حاشیه ببرد و از اهداف و اصول اولیه و اساسی انقلاب دور کند. البته باید کلماتی این چنین مثل اتحاد ملی تعریف شود و معیارها والزامات آن روشن شود. محدوده منافع ملی روشن گردد و به عنوان خطوط قرمز علاقه مندان به کشور و نظام نصب العین قرار گیرند. امروزه که در مسیر دهه چهارم به زودی وارد می شویم اگر به منافع ملی و کشور و مردم علاقه ای باشد جز در سایه وحدت و اتحاد و با حفظ و احترام به تفکرات و گرایشات مختلف و رقابت سازنده همراه با اخلاق و فرهنگ ایرانی اسلامی امکان تحقق این اهداف نخواهد بود.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته