رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عمان شب گذشته به نمايندگي از هيئت رئيسه مجلس شوراي اسلامي با حضور در فرودگاه امام خميني، از رئیس مجلس شورای عمان استقبال کرد.
العيسايي در جلسه امروز در محل مجلس شوراي اسلامي از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم و قدرتمند در منطقه نام برد و با اشاره به روابط خوب کشور متبوعش با کشورمان گفت: پادشاه و سایر مقامات و مردم عمان نسبت به گسترش بیش از پیش روابط و پیوندهای دوستی و برادری با جمهوری اسلامی ایران، اهتمام فراوانی قائل اند و روابط بین دو کشور در زمینه های مختلف، نمونه و مثال زدنی است.
وی در ادامه با اشاره به ابتکار اخیر مبادله سوخت از سوی کشورمان، آن را اقدامی مدبرانه خواند و با انتقاد از رویکرد دوگانه غرب و آمریکا در قبال برنامه هسته ای ایران گفت: عمان اعتقاد دارد برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران کاملاً صلح آمیز و عاری از مخاطره است و غرب به جای اعمال فشار به ایران باید با سیاست های نظام و هسته ای رژیم صهیونیستی که دارای کلاهک های هسته ای بیشماری است مقابله نماید.
وی همچنین اقدام نظامی اخیر اسرائیل علیه کاروان کمک های انسان دوستانه به مردم غزه را سبحانه و وحشیانه خواند و خاطرنشان ساخت: انتظار می رفت دنیای اسلام و تمام آزادگان جهان موضع قاطعی در قبال این جنایت اتخاذ نماید و اکنون لازم است سازمان کنفرانس اسلای با برگزاری نشستی به همدردی با آسیب دیدگان بپردازد.
رئیس مجلس شورای عمان در ادامه با تقدیر از سیاست های اصولی جمهوری اسلامی در قبال مسائل مهم جهان اسلام به ویژه فلسطین گفت: جمهوری اسلامی در مقابله با یاغیان جهانی به ویژه امریکا شجاعانه حرکت می کند.
وی افزود: جمهوری اسلامی در این راستا دیپلماسی شجاعانه ای دارد که برگرفته از آموزه های امام خمینی است.
نام (الزامی)
ایمیل (الزامی)
وب سایت
پیگیری نظرات و اطلاع رسانی از طریق ایمیل