چهارشنبه , 20 اسفند 1388
اخبار
کمينه

آخرین مطالب | آرشیو | جستجو

تاریخ: ۱۳۸۸ شنبه ۵ دي نظرات: 0 نظر نمایش: 90 مرتبه امتیاز 6   (Article Rating)
در دیدار نماینده مردم مسجدسلیمان با مدیرعامل بانک کشاورزی:

لازم است شرایط بهتری برای پرداخت تسهیلات به کشاورزان شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، هفتکل و اندیکا فراهم گردد.

دکتر رضایی نماینده مردم مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در مجلس شورای اسلامی، هفته گذشته با مدیرعامل بانک کشاورزی ایران دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه امیدوار رضایی بر ایجاد هرچه سریعتر شعب این بانک در مناطق گلگیر، جهانگیری و اندیکا تأکید کرد.

وی همچنین از دکترطالبی خواست با توجه به محرومیت حوزه انتخابیه اش، شرایطی فراهم گردد تا کشاورزان به نحو بهتری از تسهیلات کشاورزی استفاده نمایند.

رضایی با اشاره به خسارات فراوان کشاورزان منطقه در خشکسالی سال گذشته، فراهم نمودن شرایط ویژه برای این قشر زحمتکش جهت بازپرداخت وام های دریافتی را بسیار ضروری دانست.

او در بر رفع مشکلات بانکی اجرای طرح های کشاورزی در منطقه تأکید کرد و دکتر طالبی نیز قول مساعد داد تا اقدامات لازم توسط در این زمینه صورت گیرد.

کد; 231
گروه: حوزه انتخابیه

امتیاز بندی

در حال حاضر هیچ نظری ارسال نشده است
ارسال نظر:

نام (الزامی)

ایمیل (الزامی)

وب سایت

Enter the code shown above:


چاپ  

حريم شخصي كاربران  |  درباره ما
.محفوظ است doctorrezaee.ir تمامی حقوق برای پورتال  |  Satron