نماینده مردم مسجدسلیمان در اولین ساعات حضور در مسجدسلیمان از بیماران بستری در این بیمارستان عیادت کرده و تعدادی را نیز ویزیت کرد.
وی در ملاقات با دبیر منطقه ای دانشگاه آزاد به بحث و بررسی در مورد مشکلات واحدهای دانشگاهی منطقه پرداخته و در جریان پیشرفت های انجام شده قرار گرفت.
دکتر رضایی همچنین با بازدید از بخش گلگیر به بررسی مشکلات بخش کشاورزی ، نیروی انتظامی، بهداشت و درمان و سایر نیازمندی های منطقه پرداخت. در این بازدیدها بخشدار، رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان مسجدسلیمان و سایر مسئولین منطقه ای حضور داشتند.
امیدوار رضایی با بازدید از بیمارستان جدید شرکت نفت در مسجدسلیمان که در مرحله ساخت قرار دارد، ضمن بررسی مشکلات موجود و رایزنی جهت حل آنها، خواستار اتمام هرچه سریعتر این پروژه شد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در دومین روز حضور خود در منطقه با جمعی از مردم ملاقات داشته و در مراسم ترحیم یکی از اهالی شرکت کرد. وی همچنین با حضور در هیئت های عزاداری به برگزاری باشکوه تر این مراسم ها کمک کرد. رضایی در جمع پاسداران و بسیجیان و ایثارگران و دانشجویان عزادار حسینی در دانشگاه آزاد مسجدسلیمان نیز حضور پیدا کرده و در این مراسم شرکت کرد.
دکتر رضایی در ادامه سفر خود در جلسه با هیئت مدیره شرکت نفت مسجدسلیمان به بررسی وضعیت طرح ها و پروژ های عمومی و عام المنفعه مورد تعهد آن شرکت پرداخت.
در برنامه بعدی این سفر دکتر رضایی با بازدید از جاده جدید مسجدسلیمان به لالی به بررسی روند پیشرفت ساخت این جاده پرداخته و پیگیری های لازم را جهت رفع موانع پیشرفت این پروژه به عمل آورد. وی از مسئولین اجرایی این پروژه خواست با تسریع در عملیات، ساخت جاده تا آخر سال جاری خاتمه یابد. شایان ذکر است جاده جدید مسجدسلیمان به لالی به طول ده کیلومتر در دست ساخت است که 600 متر آن به صورت تونل می باشد.
امیدوار رضایی صبح سه شنبه 1/10/88 عازم شهرستان لالی شد و با حضور فرماندار و سایر مسئولین شهرستان به بررسی مشکلات شهرستان پرداخت. وی بعد از دیدار با برخی مراجعین مردمی عازم جاده جدید لالی به مسجدسلیمان شد. این جاده در حال ساخت و به طول 6 کیلومتر می باشد که عملیات اجرایی 370 متر تونل اول به اتمام رسیده و تونل دوم در حال ساخت قرار دارد.
وی با بازدید از پل بزرگ کابلی لالی که بر روی رودخانه کارون قرار دارد و بلندترین پل کابلی کشور خواهد بود از روند پیشرفت پروژه ابراز خرسندی کرد. امیدوار رضایی بعد از بحث و گفتگو با مسئولین و کارشناسان این پروژه ، از آنان خواستند ضمن تسریع تر عملیات ساخت این پل، به نحوی برنامه ریزی شود که این پل قبل از آب گیری سد گتوند به بهره برداری برسد.
در ادامه این بازدیدها رضایی ضمن بازدید از جاده امامزاده باباروزبهان که به همراه مسئولین منطقه ای و بعضی از عشایر منطقه انجام شد، ضمن بررسی مشکلات ساخت این جاده توصیه های لازم جهت تسریع در کار به مدیرکل راه و ترابری استان خوزستان و مسئولین راه و ترابری شهرستان و سایر مسئولین مربوطه ایفاد کردند.
در آخرین ساعات این سفر مقرر گردید همایش تجلیل از معلمین سوادآموزی منطقه با همکاری فرماندار و دفتر ارتباطات دکتر رضایی در شهرستان، صورت گیرد.